2013.03.04.
22:13

Írta: audiosultan1

Depresszió

sziasztok!


A mai nap folyamán találkoztam a Megálló csoportban Dr. Petke Zsolt-al. Nagyon szimpatikus volt, és a vele való beszélgetés elég sokat segített, hogy meg tudjam érteni, hogy tulajdonképpen mi is folyik velem.

És ami folyik velem azt úgy hívjuk jelen állás szerint, hogy Depresszió.


A Lyrica gyógyszer elvonásának elsőszámú mellékhatása a depresszió. És én ezt nem tudtam, mármint tudtam, csak azt nem tudtam, hogy az én tüneteim depressziós tünetek.

Így talán a tüneti kezelés könnyebb lesz mostantól. Megemelem a VegEPA dózisomat, és igyekszem minél több időt tölteni a szabadban. A szerotonin szintemet meg kell növelnem.

Tehát effektíve nem sok tünet van valójában, hanem egy, a depresszió, és ennek a tünetei a különböző végtagfájások, gyengeség, stb.

jó érzés eggyel beljebb lenni. Így már talán elviselhetőbbé tudom tenni az egész állapotot, és így, hogy tudom is, hogy mit kell kezelni, sikerül is majd valami eredményt elérni. De antidepresszánst nem akarok szedni, mert nem akarom megerőszakolni a szervezetemet, nem akarom mégjobban tönkretenni az agyamat. Meg aztán az is elvonást okozna. Arról nem is beszélve, hogy milyen antidepik vannak.. ópiátok meg ilyesmik. tiszta horror. Teljes elvonási szindrómát okoznak meg minden. katasztrófa...


Azt hiszem nálam súlyosabb és krónikusabb esetekben szokás alkalmazni ilyen gyógyszereket, mert ezekről lejönni szinte lehetetlen... Ezért van sztem az, hogy kb örökké szednek valamit azok, akik ráállnak ezekre..

De hát nem tehetnek róla.

És remélem, hogy nekem nem kell majd függővé tennem az egész életemet valamilyen gyógyszertől. soha többet! :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichohorror.blog.hu/api/trackback/id/tr695117071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asshya 2024.01.02. 17:03:19

Igaz, nem mai írás,de sok a hülyeség benne! Petke egy komplexusos bohóc, megjátsza magát,de nem ez a lényeg! Ha depressziós vagy azon nem segít a sétálgatás a kertben (ártani sem árt,de édeskevés) a depresszió elleni gyógyszerek A DEPRESSZIÓ ELLEN VANNAK hmm?, milyen érdekes, azzal nyírod ki az agyad ha nem szeded amit hozzáértő orvos felír! Az ópioidoknak SEMMI közük az antidepresszánsokhoz,teljesen másra valók! Ebből a pár sorból az jön le, hogy inkább hipochonder vagy mint depressziós! Remélem azóta már képben vagy,és,hogy senki még véletlenül SEM VESZI KOMOLYAN amiket írtál,mert azzal sokat ártasz,árthatsz! Reméljük nem sokan olvasták amit itt összehordtál,mindenképp orvostól kell véleményt kérni, nem pedig az internet önjelölt szakértőitől! Boldogabbat?
süti beállítások módosítása